Esther van HelmontExperience Designer.

Ik ben een 29 jaar jonge vrouw met een passie voor – verrassend – alles wat creatief is. Ik ben opgegroeid in een familie van creatievelingen, heb een interesse in kunst en design ontwikkeld en van jongs af aan genoten van het creëren en ondernemen op diverse vlakken.

 

In 2011 behaalde ik mijn diploma in Commerciële Kunst en Beeldvorming. Sindsdien heb ik mijn expertise ingezet binnen diverse marketingteams van verschillende bedrijven. Mijn werkzaamheden omvatten een breed scala aan disciplines, waaronder design, content creatie en het opzetten van (multichannel) campagnes.

Om mijn creatieve passie nog meer voldoening en diepgang te laten brengen, heb ik door de jaren heen mijn kennis verbreed met diverse marketingactiviteiten, waaronder neuromarketing, customer journey mapping en een specialisatie in user experience design. Dit om de vraagstukken van de klant beter te kunnen vertalen naar heldere concepten die naadloos aansluiten bij de doelgroep. Mijn grootste kracht ligt hierom in het vereenvoudigen van complexe content door middel van visualisatie en het creëren van gebruiksvriendelijke ervaringen.

Contact