Huisstijl & Grafisch design

Jouw merk naar het volgende level

Een sterk merk is de fundering van een succesvol bedrijf. Door de doelgroep te identificeren, de unieke verkoopredenen te bepalen en een authentieke visuele identiteit te creëren, kunt je opvallen in je branche.

Meer over huisstijl ontwikkeling

Illustraties

Unieke visualiteit voor je merk

Illustraties zijn een leuke, effectieve manier om je merk te laten opvallen. Of het nu gaat om verpakkingen, advertenties of infographics, ideeën komen op een authentieke manier tot leven.

Meer over illustraties

Art Direction

Visuele styling, planning & merk waarborging

Als art director ben ik verantwoordelijk voor het toezicht houden en plannen van het ontwerpproces voor voorbereidingen van tijdschriften, boeklay-outs, commercials en andere visuele media. Een consistentie en een duidelijke boodschap over de verschillende elementen heen.

Meer over art direction

UI/UX design

WEBSITE GEBRUIKERSERVARINGs ONDERZOEK & GEBRUIKERSINTERFACE design

Als Certified UX/UI designer onderzoek ik de doelgroep en zet deze informatie om naar wireframes, Figma prototypes. Dit om ervoor te zorgen dat je website optimaal is voor conversie en gebruiksvriendelijk is.

Meer over UI/UX design

Websites

Responsive wordpress websites

Online zichtbaarheid doormiddel van een strakke website gemaakt in een – door zijn laagdrempelig gebruik na oplevering en vele mogelijkheden – veelgebruikt systeem: WordPress.

Meer over websites

Campagnes

online en offline (multichannel) branding campagnes

Meer zichtbaarheid voor je merk creëren met als doel bereik en/of converteren. Dit doormiddel van eigenzinnige online en offline campagnes. Denk bijvoorbeeld aan Social media adverteren of wegreclame. 

Meer over campagnes